Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά Με Εμάς

Η Ιστορία μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σχετικά Με Εμάς

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975

Η Ποιότητα Είναι Αδιαπραγμάτευτη

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του Αλουμινίου και του Σιδήρου από το 1975, οπότε και την ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Μπακαλάρος.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από ένα μαγαζί 80 τ.μ. στην Πάτρα επί της οδού Ακρωτηρίου και έπειτα μεταπήδησε στην περιοχή της Καλλιθέας Πατρών σε ένα χώρο 120 τ.μ.

Σήμερα, συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο του Αλουμινίου και του Σιδήρου, σε ένα ιδιόκτητο μαγαζί 300 τ.μ. στην Καλλιθέα Πατρών.

Με το πέρας των ετών, η επιχείρηση πέρασε από τον ιδρυτή Κωνσταντίνο Μπακαλάρο στους υιούς Ιωάννη και Νικόλαο Μπακαλάρο με την επωνυμία ΥΙΟΙ Κ. ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΥ ΟΕ, ενώ στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του Ιωάννη Μπακαλάρου με την επωνυμία ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΕΕ.

Η εταιρεία μας διαθέτει τεράστια εμπειρία τόσο σε δημόσια έργα όσο και ιδιόκτητες κατασκευές, με εκατοντάδες επιτυχημένα έργα μεταξύ των οποίων ορισμένα μεγάλα projects όπως ξενοδοχειακές μονάδες, μεταλλικά κτίρια και εργοστάσια.

Η μεγάλη μας αυτή εμπειρία και εξειδίκευση μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε επιτυχώς ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς Ο Πρόεδρος της εταιρείας Ιωάννης Μπακαλάρος

Γιατί να μας Επιλέξετε

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ:

Γιατί να μας επιλέξετε

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ:

Αλουμίνια
99%
Σιδηροκατασκευές
98%
Πόρτες Ασφαλείας
96%
Inox
96%
Ειδικές Κατασκευές
97%
who2

Η Νο1 Επιλογή για Κατασκευές Αλουμινίου & Τοποθετήσεις Κουφωμάτων στην Πάτρα.

Με εμπειρία στο χώρο του Αλουμινίου και του Σιδήρου από το 1975 & με εκατοντάδες επιτυχημένα έργα, από κατοικίες και πολυκατοικίες, μέχρι ξενοδοχειακές μονάδες, μεταλλικά κτίρια και εργοστάσια.

για να συζητήσουμε σχετικά με το έργο σας και να σας δώσουμε προσφορά!

Scroll to Top