ΣΙΤΕΣ

ΣΙΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε Τόσο Την Εμπορία Όσο Και Την Τοποθέτηση Στις Παρακάτω Σίτες Αλουμινίου.

Η EUROPA FLEXA είναι η νέα πρόταση της EUROPA στα συστήματα σήτας με ερπύστρια. Έχει ειδικό υαλοενισχυμένο, ίσιο και άκαυστο, fiberglass πανί.

Διαθέτει αντιανεμική ενίσχυση, ενώ ο εξελιγμένος μηχανισμός κύλισης με ερπύστρια επιτρέπει την ομαλή χρήση της. Επιπλέον, το κυρίως σώμα της αποσπάται εύκολα, επιτρέποντας την αποθήκευσή της ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η σήτα EUROPA FLEXA τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε όλα τα υπάρχοντα συστήματα αλουμινίου.

Μέγιστες Διαστάσεις
Μονόφυλλη: 1,40 μέτρα πλάτος x 2,50 μέτρα ύψος.
Δίφυλλη: 2,80 μέτρα πλάτος x 2,50 μέτρα ύψος.

*Το ύψος θα πρέπει να είναι πάντα τουλάχιστον 20cm μεγαλύτερο από το πλάτος.

Η EUROPA PLISSE Deluxe+ είναι το νέο βελτιωμένο μοντέλο σήτας με plisse πανί και ερπύστρια που ήρθε στην αγορά για να αντικαταστήσει την EUROPA Plisse Deluxe+. Είναι ένα μοντέλο σήτας ιδιαίτερης αισθητικής λόγω της εμφάνισης του πανιού που ξεχωρίζει και καθιστά το προϊόν και ως διακοσμητικό στοιχείο στο χώρο.

Το σύστημα σε λεπτομέρειες διαθέτει:

 Ειδικό πανί τύπου ακορντεόν (plisse), πλάτους 20mm, από πολυεστερικό υλικό μαύρης απόχρωσης (στη βασική έκδοση) ή γκρι πανί (κατόπιν παραγγελίας).
– Μετάδοση κίνησης με την χρήση ατσάλινου ελάσματος στο επάνω μέρος, προσφέροντας αθόρυβη λειτουργεία και ερπύστρια στο κάτω μέρος για υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή στον χρόνο. Ο αναβαθμισμένος σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την χρήση χαμηλού κάτω οδηγού, επιτρέπει την ανεμπόδιστη διέλευση και τη δυνατότητα να παραμείνει ανοικτή στο επιθυμητό πλάτος.
 Κορδονάκια VECTRAN, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για υψηλή ανθεκτικότητα στην κίνηση και άψογη εμφάνιση του πανιού.
 Ελαφρώς σπαστό προφίλ για λεπτότερη και κομψότερη οπτική αισθητική.

who2

Η Νο1 Επιλογή για Κατασκευές Αλουμινίου & Τοποθετήσεις Κουφωμάτων στην Πάτρα.

Με εμπειρία στο χώρο του Αλουμινίου και του Σιδήρου από το 1975 & με εκατοντάδες επιτυχημένα έργα, από κατοικίες και πολυκατοικίες, μέχρι ξενοδοχειακές μονάδες, μεταλλικά κτίρια και εργοστάσια.

για να συζητήσουμε σχετικά με το έργο σας και να σας δώσουμε προσφορά!

Scroll to Top